Wie ben ik?

Mijn naam is Yvonne van Vuure-Hogervorst.

Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man en twee kinderen in het gezellige Purmerend. Ik ben een actief persoon; hardlopen, fietsen, wandelen en op vakantie gaan met mijn gezin zijn de dingen die ik graag doe. Vanaf 1993 ben ik werkzaam in de kraamzorg, een beroep dat op mijn lijf is geschreven.

Wat ben ik blij dat ik dit mooie beroep mag uitoefenen. Het leveren van unieke en persoonlijke zorg op maat van A tot Z, maakt dat ik van jullie kraamweek een bijzonder mooie start kan maken.

Uiteraard ben ik als kraamverzorgende in het bezit van alle benodigde diploma’s en certificaten zoals EHBO, reanimatie, borstvoeding en meer. Mijn kennis is groot als het gaat om het begeleiden van borstvoeding, graag maak ik er samen een succes van. Daarnaast sta ik ingeschreven bij het kwaliteitsregister van het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ).