Review plaatsen

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht veld

Ouders over Kraamzorg Baby's Droom

Wil je je ervaring over Kraamzorg Baby's Droom delen?
Leuk! Stuur mij een berichtje via ‘Review plaatsen’.

Charlie

Hadden ons geen betere kraamzorg kunnen wensen. Yvonne heeft ons op een hele fijne manier alles geleerd over onze baby. Mochten we een 2de krijgen, dan hopen we zeker weer dat ze bij ons langs wil komen

Nicolai en Sam
Amsterdam

Lauren

Yvonne is super flexibel, op zondagavond stond ze direct voor ons klaar toen we thuis kwamen vanuit het ziekenhuis! Op een ontspannen manier heeft ze ons in de kraamperiode begeleid met praktische tips. Ze voelde goed aan waar we meer ondersteuning nodig hadden en communicatie was altijd duidelijk. Heel veel dank!

Elaine & Hermen
25-11-2023

Samuel

Yvonne es maravillosa! Su dedicación y cuidado sobrepasaron todas mis expectativas. Siempre demostró profesionalismo, empatía y paciencia. Su conocimiento y habilidades nos ayudaron muchísimo durante este periodo. No puedo agradecer lo suficiente a Yvonne por su impacto positivo en nuestra familia. ¡Totalmente recomendada!

Ana & Jonne

Rósie

Wij hebben fantastische kraamzorg gehad van Yvonne! Ze was erg behulpzaam en heeft superveel nuttige tips gegeven waar we nu nog steeds veel aan hebben; Wij zouden haar 100 procent aanbevelen!!

Rho & Ro
7 September

Zayn

Yvonne heeft ons als jong gezin een zachte landing gegeven. Doordat ze ook bij onze thuisbevalling was, vloeide de kraamzorg fijn over en was er een gedeelde ervaring om op terug te kijken. Yvonne is hands-on en zit boordevol tips en handige hacks, zoals het maken van je eigen kolfbeha. Lieve Yvonne, je was iedere ochtend een luisterend oor, Zayns eerste vriendin en een mentor voor ons in deze nieuwe fase van ons leven – dankjewel!

Bas en Jessica
Amsterdam, september 2023

Odine

Wij hebben zo’n fijne week met Yvonne gehad! Ze was echt onderdeel van ons gezin. Ze was er niet alleen voor goede hulp en kundig advies maar ze was er ook voor onze zoon Jimmy wat tijdens zo’n eerste week heel fijn is; er is behoorlijk met de auto’s gespeeld 😉
Mocht er ooit nog een kindje komen, dan zullen we zeker weer Yvonne vragen!

Derk en Lisanne
Amsterdam

Hazel

Wat een fijne kraamweek hebben wij gehad dankzij jou Yvonne! Heel fijn om zo’n nuchtere, behulpzame en gezellige kraamhulp in huis te hebben. We hebben veel gehad aan jouw tips voor praktische zaken, genoten van de verwennerij met ontbijtjes en lekkers en je hebt top begeleid met de borstvoeding! Ook was het super dat je onze dochter af en toe onder je hoede nam, en dat je vaak foto’s en filmpjes hebt gemaakt voor dierbare herinneringen van de eerste dagen. Gewoon top!

Hessel & Chaja
Wormerveer, 5 augustus 2023

Aryan

Wij zijn erg blij dat wij Yvonne als kraamverzorgster hebben gehad! Ze heeft ons alles geleerd (aangezien het ons eerste kindje is) wat je in het begin moet weten. Daarnaast heeft ze ons echt goed geholpen met het huishouden, wat ik helemaal niet verwacht had. Verder ben ik zelf erg dankbaar dat ze mij zo goed geholpen heeft met borstvoeding geven en alles eromheen leren! Dankzij haar gaat borstvoeding nu erg goed en groeit onze baby heeel goed!

Esin en Juan
Amsterdam

Jasmijn

Yvonne is een geweldige kraamhulp. Ze is een doorpakker en voelt tegelijkertijd de sfeer heel goed aan waardoor er meteen ontspanning ontstaat als ze er is. Ze heeft veel tips, heeft veel ervaring. Je zou haar gewoon altijd in huis willen hebben :).

Gysèle en Daniel
Mei 2023

Robert

Wij hebben een fantastische kraamweek gehad met Yvonne. We hadden niet voor meer kunnen wensen! Yvonne is niet alleen een geweldige kraamhulp die weet wat ze doet, ze is ook nog eens heel gezellig! Yvonne is van de natuurlijke aanpak en heeft heel veel tips voor het verzorgen van de baby en natuurlijke middeltjes pijntjes. Dit sprak ons erg aan. We kunnen Yvonne bij iedereen aanraden!

Maxime & Joukje
Amsterdam, 30 mei 2023

Liv

Yvonne was onze steun en toeverlaat in de eerste week van ons ouderschap waardoor onze eerste week soepel en prettig is verlopen.
We zijn ontzettend blij met hoe we zijn begeleid en ons alles is geleerd. De basis in verzorging, handige tips in hoe we Liv beter kunnen begrijpen maar ook heel specifiek over bijvoorbeeld voeden.
Daarnaast was Yvonne prettig en gezellig om in huis te hebben. Fijne zorg op maat!

Bart en Nikki
Diemen

Luca

Wat een fijne kraamzorg hebben we van Yvonne ontvangen; met haar praktische mindset heeft ze ons de weg gewezen om vol vertrouwen het avontuur van het ouderschap te gaan beleven. Dit, gecombineerd met de liefdevolle zorg voor ons kind en het fijn ontzorgen in huis maakt het dat wij op een heel mooie kraamweek terugkijken. Wij raden Yvonne dan ook van harte aan!

Oscar en Inge
Amsterdam, juni 2023

Roman

Wij zijn ontzettend fijn verzorgd door Yvonne tijdens onze kraamweek. Ze werkt hard en heeft veel verstand van zaken. Ze heeft ons goed op weg geholpen met het vinden van een nieuwe routine met peuter en baby. Ook de omgang met onze peuter deed Yvonne erg leuk. We hadden ons niet beter kunnen wensen!

Marcel en Iris
Mei 2023

Olivier

Yvonne is een geweldige kraamverzorgster! Ze heeft uiterst professioneel geholpen bij de bevalling en de verzorging van de baby en moeder gedurende de kraamweek. Ze geeft genoeg ruimte om je eigen draai te vinden, was erg lief voor onze dochter en het huis was spik en span. Wij zijn erg dankbaar voor de goede zorgen!

Karena
Purmerend

Nore

Yvonne is een geweldige kraamverzorgster! Ze leert je alles over het verzorgen van je baby en opstarten van voeding. Ze heeft dankzij haar ervaring veel goede adviezen, maar geeft je ook de ruimte om je eigen draai te vinden. Daarnaast werden ook wij goed verzorgd (mochten lekker uitslapen) en was het huishouden aan kant.

Bart en Marin
Amsterdam

Sam

Super dankbaar en blij zijn wij met de liefdevolle en kundige zorg van Yvonne. Echt zorg op maat. Yvonne bedankt je bent een topper!!

Peter en Roos
Kwadijk 6-4-2023

Alessio c

Estamos muy contentos con el trabajo desempeñado por Yvonne, ella es una persona muy responsable y que sabe muy bien su trabajo, además de ser dulce con el bebé.
Sin duda la recomiendo porque no se van a arrepentir ☺️.

Damian C
Amsterdam

Teddy

Toen wij uit het ziekenhuis kwamen met onze dochter, stond Yvonne ons al thuis op te wachten. Ze heeft ons super goed opgevangen en veel geleerd, waardoor wij nu zelfstandig met alle vertrouwen voor onze kleine meid kunnen zorgen.

Dank je wel Yvonne!

Lotte & Charlotte
26-12-2022

Dore

Yvonne was de beste kraamhulp die we ons hadden kunnen wensen. Zij is een super harde werker (in een handomdraai de hele was gedaan, bed verschoond, lunch gemaakt, etc.) die tegelijkertijd de rust weet te bewaren en ook nog eens heel gezellig is. We keken er iedere dag weer naar uit dat ze kwam en zagen er tegenop dat ze weer weg zou gaan. Maar uiteindelijk kwam ook dat goed omdat ze ons op alles had voorbereid!

Jos en Stefanie
02-12-2022

Evita

Wat hadden wij mede dankzij Yvonne een heerlijke kraamweek! De heerlijke ontbijtjes, de verse zelfgemaakte soep, de vrolijk fruitcocktail, de gezelligheid, en als klap op de vuurpijl: een fantastische massage. Ik voelde me als kraamvrouw echt een prinses! Naast de warme zorg bracht Yvonne bovendien een hoop kennis en kunde en hielp ze met een goede start van de borstvoeding. Na deze eerste week voelde we ons helemaal klaar en zelfverzekerd om met z’n drietjes verder te gaan. DANKJEWEL Yvonne!

Rogier & Anke
Amsterdam

Moos

Zoek je kraamhulp die lief, betrokken, geinteresseerd en bovenal MEGA goed is in haar werk? Zoek niet langer want je moet gewoon Yvonne hebben! Wij hebben zó’n fijne kraamweek gehad met haar. Yvonne geeft enorm goede tips (niet alleen voor de eerste periode van je baby maar wanneer ze een paar maanden oud zijn) en heeft de perfecte balans tussen lekker even kletsen en aanvoelen wanneer ze jullie als jonge ouders even moet laten, verzorgt je hele huishouden en maakt ook nog eens héérlijke ontbijtjes en lunch. Ook met de borstvoeding heeft ze heel goed geholpen; geduldig maar ook streng en dit heeft er mede voor gezorgd dat de borstvoeding zonder kleerscheuren gelukt is! Je wil in je kraamweek niemand anders, geloof ons!

Mick en Jurriën
Amsterdam

Sallie

We hebben ontzettend veel steun gehad van Yvonne nadat we onverwacht in het ziekenhuis moesten blijven. Ze is enorm betrokken en heel ervaren. Eenmaal thuis heeft ze ons geholpen met fijn advies en goeie tips. Heel veel dank hiervoor!

Steff en Roderick
Amsterdam

Daxx

Wat was dit een emotionele week met veel ziekenhuis in en uit. Gelukkig zijn wij zo goed geholpen door Yvonne en hebben wij echt een hele leuke leerzame kraamweek gehad, wij hebben super veel geleerd en vertrouwen opgebouwd. Wij hebben alles kunnen vragen en met de borstvoeding hebben wij super veel hulp gekregen en zelfs Daxx aan de borst gekregen, wij zijn happy ouders, Dankjewel voor deze mooie week.

Gr iwan chariss en onze kleine Daxx

Iwan en Chariss
29-09-2022

Yvonne was echt een topper!! We hadden enorme pech dat onze eerste 2 dagen via een bureau echt verschrikkelijk waren. Maar via via gelukkig bij Yvonne gekomen. Echt onze redder in nood geweest! Je merkt echt dat zij veel ervaring heeft, veel kon uitleggen aan ons, maar naast de zorg voor de baby ook de ouders zeker niet vergat! Wij zijn echt ontzettend blij dat we uiteindelijk bij haar terecht zijn gekomen en zullen haar ook absoluut aanrader. Dank je wel nogmaals Yvonne! 🙂

Linda & Patrick

Elli

Yvonne is een superfijne kraamhulp, en een heel mooi mens. Ze heeft ons waanzinnig goed geholpen in de kraamweek om te wennen aan het leven met drie kindjes. Ze brengt gepaste energie en veel liefde mee, voor alle gezinsleden 🙂 Dank je wel voor de geweldige start!

Mariska en Pieter
Diemen 27 juli 2022

Noor

Wat hebben wij het getroffen met Yvonne!
Vanaf de geboorte thuis waar zij bij was tot en met de allerlaatste minuut dat zij bij ons was, voelden we ons zo fijn en vertrouwd met haar aanwezigheid.
Noor is ons eerste kindje en je denkt dat je al heel veel weet. Maar de ervaring van Yvonne was zo waardevol dat het echt het verschil maakt in het maken van een goede start! Zo is de borstvoeding geslaagd door haar technieken toe te passen.
Wij raden Yvonne aan iedereen aan en zien al uit naar de volgende keer!

Fatima & Hicham
Assendelft

Xapphîra Yémaya

Ik ben heel blij met de kraamzorg die ik van Yvonne heb ontvangen en had deze niet willen missen. Haar aanwezigheid voelde heel dichtbij huis, wat voor mij belangrijk is. Ze werkte zelfstandig en stemde tevens goed af op mijn wensen en behoeften. Yvonne heeft er voor gezorgd dat ik de noodzakelijke momenten van self care nam. Zonder haar was dit wellicht niet gebeurd. Ook haar lekkere en vrolijke ontbijtjes en lunches zullen we niet vergeten. Het gezellige kletsen, het feit dat ze de wasjes zo goed bijhield, het toilet heerlijk fris hield en ook zorgde voor een schoon en opgeruimd huis. Yvonne heeft veel ervaring en kennis waardoor ze ons met een gerust gevoel achterliet en wij de zorg van onze kleine meid met zelfvertrouwen volledig op ons konden nemen. Yvonne: ontzettend bedankt voor een fijne, ontspannen kraamtijd!

Lorenzo & Rowan
Amsterdam

D. M

Yvonne is a wonderful kramzorg, she has a lot of knowledge and can understand babies very well. Even though it is my third child I learned from her so much! She is very professional, hard working and wonderful with the other kids. She does everything with a smile and brings wonderful energy into the house. I highly recommand!

Shiran

Noa

Yvonne was een rots in de branding in een week waar je zo veel verschillende emoties ervaart. Ze houdt van aanpakken en is duidelijk in haar communicatie. We hebben zoveel nuttige tips gekregen voor na de kraamweek en ze heeft ons ontzettend goed geholpen met mijn herstel, de borstvoeding, de verzorging van onze dochter en met huishoudelijke klussen. Na een week voelde we ons klaar om zelf verder te gaan!

Meijke & Lorenzo
Amsterdam, 25 maart 2022

Lena

Yvonne heeft fantastische kraamzorg bij ons geleverd. Als kraamvrouw voelde ik me ontzettend verwend! Het huishouden draaide door en soms nam Yvonne ook even mijn oudste dochter onder haar hoede. Eigenlijk hoefde we Yvonne niks te vragen want ze pakte alles als vanzelf op.

Sara & Evert

Rein

In een onrustige kraamweek na een pittige bevalling was Yvonne een rots in de branding. Ze weet van aanpakken, is empathisch, geeft je zelfvertrouwen en ziet niets over het hoofd. Daarnaast is ze flexibel, nuchter en denkt ze met je mee. Ze zette mij in mijn kracht door positief te bekrachtigen en me te laten ervaren dat ik het kon en ze heeft mijn vriend omgetoverd tot een ware luier-verschoon koning. Ik nam dan ook met een brok in mijn keel maar met het vertrouwen dat het goed kwam afscheid van haar toen de kraamweek voorbij was. Ik zou iedereen haar aanraden.

Danja en Reinder
Zaandam

Siem

Wat een topper die Yvonne! Zowel tijdens de bevalling als de gehele kraamtijd top begeleid op een professionele, pragmatische maar vooral menselijke manier! Hele grote aanrader voor wie dit leest 😉

Tim en Iris
Landsmeer 26 februari

Dylan

We hebben een fantastische week gehad dankzij de vakkundige hulp van Yvonne. Ze heeft ons geholpen op alle mogelijke vlakken, met de baby, het herstel van mijn vrouw, in huis en dat allemaal op een ontspannen manier. Yvonne heeft precies in de gaten wat er gedaan moet worden en gaat ervoor. We zijn ontzettend blij en dankbaar dat je bij ons was in de eerste week!

Ermina en Alen
Purmerend

Selda

Dankjewel Yvonne!! Je hebt ons in een week tijd getransformeerd van klunzende nieuwe ouders, naar een zelfverzekerd gezinnetje. Leren door het ons zelf te laten doen. Met heel veel liefde en kennis heb je ons door deze bijzondere periode begeleid, wat hadden we zonder je gemoeten! Je bent een topper en een aanrader voor iedereen! Warme groet, Jeroen, Sezen en kleine Selda.

Jeroen en Sezen
Amsterdam

Lydia

We vonden het fijn om Yvonne als kraamverzorgende te hebben gehad. Ze zag om naar de baby, ouders en andere kinderen (erg leuk om het contact tussen haar en onze oudere kinderen te zien).
Yvonne geeft veel tips en houdt alles goed in de gaten!
Bedankt voor je goede zorgen 🙂

Sjoerd en Tirza
januari 2022

Sara en Julie

Wat een top kraamzorg hebben wij ontvangen van Yvonne! Vanaf het moment dat wij uit het ziekenhuis kwamen met onze tweeling, zorgde Yvonne voor een oase aan rust in huis. En dat is de hele week zo gebleven. Ze ziet waar ze te hulp kan schieten, en geeft tegelijkertijd de ruimte om zelf te proberen. Ze heeft ervoor gezorgd dat wij met vol vertrouwen nu zelfstandig verder kunnen. Met Yvonne heb je absoluut een fijne kraamtijd! Dankjewel Yvonne!

Tim en Eva
22-12-2021

Bonnie

Yvonne heeft ons een rustige en fijne kraamweek bezorgd. Zelfs de omstandigheden door corona heeft ze heel goed en met warmte doorstaan (alhoewel het natuurlijk niet fijn werken is met pak, masker en bril). We hebben veel geleerd en ze is zelfs wat langer gebleven dan de standaard was, dus ze is flexibel en denkt mee wat handig is. We kunnen Yvonne zeker adviseren als je opzoek bent naar een kraamhulp en we weten je te vinden voor een volgende keer.

Emma & Lodewijk
Amsterdam

Emma en Lodewijk
8-12-21

Sebastian de Ridders

Kraamzorg Baby’s Droom is niet alleen de droom voor de baby maar ook voor de ouders! Yvonne is heel betrokken, professioneel en een echte aanpakker. Ze heeft ons heel goed op weg geholpen als kersverse ouders met veel tips waar we nog niet eerder vanaf wisten. Zo heeft ze verschillende manieren van kunst voeden aangeraden waardoor onze kleine beter is gaan drinken. Ook bleef ze 2 dagen extra toen hij iets zakte in gewicht wat heel fijn was. Daarnaast overlegde ze adequaat met de verloskundige waar nodig en zorgde ze dat wij ons als ouders daarbij comfortabel voelde. De eerste dag legde ze Pieter Erik en mijzelf gelijk met de kleine huid op huid op bed en verzorgde zij het hele huishouden. De volgende ochtend maakte ze een heerlijk ontbijt en een mooi opgemaakte fruitcocktail maakte ze met plezier. Ze heeft prachtige foto’s gemaakt van ons kleintje op de momenten dat ze ons met hem begeleide onder de douche of in het badje en toen ik als moeder last had van mijn rug heb ik een heerlijke massage van haar gehad 🙂 Yvonne is echt aan te raden als kraamzorg en geeft je een heerlijke kraamweek.

Priscilla Schraal en Pieter Erik de Ridders

Obbe

Yvonne heeft ons geweldig op weg geholpen met de kleine. Haar expertise met borstvoeding is super, en daarnaast heeft ze antwoord op elke vraag. Heel fijn hoe ze ons zelf heeft laten ontdekken hoe alles moest op basis van haar instructies en ervaring. Hiermee waren we binnen een week heel goed in staat zelf de zorg voor de kleine in handen te nemen. Veel dank!

Elsemieke & Job
Amsterdam

Alessa

I would like to thank Yvonne for her care & support. She cared about me like i am her own daughter she was doing breakfast for me cleaning , waking me up to feed my baby and make me rest also took good care for my health.
She gave me a lot of information that I needed that is very handy for me & my newborn I really recommend her she is the best.

Hiba en Zaid
De Goorn 15-10-21

Jace

Yvonne is een hele fijne kraamhulp. Altijd op tijd, lekker direct en weet van aanpakken. Mijn huishouden is nog nooit zo op orde geweest. Voor de kleine en mij was ze heel lief en zorgzaam. En we hebben weer een hoop geleerd.

Sacha en Leif

Isaac

Ze is ontzettend lief en zorgzaam (mijn dochter van 1,5 was helemaal dol op haar) ook weet ze ontzettend veel over haar vak (geen vraag was te gek).Yvonne kijkt niet alleen naar het werk dat gedaan moet worden maar ook echt naar wat je nodig hebt als kraamvrouw (dutjes kunnen doen/ eten maken aan tafel kleuren met de oudste Etc). Hierdoor kijk ik erg fijn terug op mijn kraamtijd. Yvonne heeft alles in het huishouden zo goed opgepakt zonder veel uit te hoeven leggen. Elk kopje thee werd met liefde gezet en eigenlijk heeft ze niet alleen goed voor mij gezorgd maar voor het hele gezin. Ik zou Yvonne 100% opnieuw kiezen !

Ferdaous
12-04-2021

Cosmo

Wij hadden Yvonne als kraamzorg na de geboorte van ons eerste kindje. Yvonne is een super harde werker, gaat heel zorgzaam, nuchter en met veel humor met ouders en kind om. Ze liet ons heel veel zelf doen, waardoor we ons langzaamaan steeds minder onzeker voelde. Elke ochtend zat ze even bij ons bed (na een heerlijk ontbijtje voor ons te maken!) om de nacht door te praten. Ze heeft heel veel oog voor de partner ook, die bij alles wordt betrokken. Ze voelde feilloos aan wanneer we even een momentje voor onszelf hadden en heeft enorm veel ervaring, als kraamverzorgende en als moeder. Ze heeft ons met beide voeten op de grond gezet als nieuwe ouders, en we hebben enorm gelachen met elkaar. Op haar laatste dag, vlak voordat ze de deur uitging zag ze dat we nogal veel appels hadden. “Ik heb nog even een appelcompote gemaakt”. Heerlijk! Dank je wel Yvonne, hopelijk tot snel!

Linn & Chris
Zaandam

Roos

Yvonne heeft ons geweldig begeleid bij zowel de bevalling van onze dochter als de zorg voor haar en voor ons in de kraamweek. Yvonne is een gezellige, lieve, kundige kraamverzorgster met veel ervaring. Wij hebben superveel van haar geleerd en hebben haar pragmatische adviezen van harte tot ons genomen! Het was een prachtige kraamweek en ze wordt gemist. Wij wensen iedereen een kraamverzorgster als Yvonne toe en hopen haar in de toekomst weer te zien.

Pieter en Jackie
November 2020, Assendelft

Revka

Yvonne heeft ons geweldig op weg geholpen als nieuw gezin dat een eerste kindje mocht verwelkomen! Ze is doortastend, heel ervaren, hielp goed bij borstvoeding die niet op gang kwam en slaagde erin dat om te draaien met haar kennis en kunde, is een vrolijk type in huis en kletst graag. We voelden ons tegelijkertijd in de watten gelegd en goed onderwezen. Na de kraamtijd zijn we met veel vertrouwen gestart aan ons leven met zijn drietjes! Ze heeft duidelijk veel plezier in haar werk en deelt graag extra info of schiet een mooi familiekiekje. Dikke aanrader :), bij een tweede weten we je te vinden. Enorm bedankt 🙏🏽. Veel liefs van ons drieën

Bob & Lotte
Amsterdam-Noord

Mia

Yvonne is een top vrouw.
Ze heeft bij ons gekraamd vanaf 24.12. 2020. Toen ik de deur open deed had ik er meteen een goed gevoel bij.
Ze heeft ons veel geleerd, allemaal handige tips. We hebben echt een leuke tijd gehad, en die gezellige lunches. Hele tafel gedekt. En wat kan ze hard werken. Het was de tweede kerstdag, ze was op de puntje weg te gaan en toenhoorde ze dat de wasmachine klaar was. Toch maar even dat wasje opgehangen. Ontzettend bedankt Yvonne.

Nikola en Thomas

Nikola en Thomas
Zaandam

Eva-Alicia

Yvonne is beste kraamzorg! Ze heeft goed geholpen bij ons in eerste week. Ze kan goed advise geven en ze altijd weet wat te doen. Yvonne heeft goed humor!
Mijn Nederlands niet zo goed, maar we begrepen elkaar wel.
Voor onze tweede kind wij willen ook met Yvonne!

Katja en Ilja
Zaanstad

Hugo de Ridders

Door Yvonne hebben wij een hele fijne kraamweek gehad.
Yvonne heeft ontzettend veel ervaring en dat merk je. Ze heeft mij als moeder heel erg goed geholpen met de borstvoeding, iets wat bij mijn eerste niet lukte. Mijn tweede zoon kan ik nu borstvoeding geven, wat ik graag wilde.
Ook kon Yvonne goed uit de voeten met onze vrolijke, actieve peuter waardoor wij ons in alle rust op de baby konden focussen. Verder heeft ze ontzettende veel kennis, tips en tricks waar je echt iets mee kunt. Tot slot werd er ook voor mij en mijn man goed gezorgd met heerlijke ontbijtjes, fruithapjes etc. Kortom: Yvonnen is echt een aanrader voor een ontspannen kraamweek.

Joost en Kelly de Ridders
Amsterdam