Charlie

Hadden ons geen betere kraamzorg kunnen wensen. Yvonne heeft ons op een hele fijne manier alles geleerd over onze baby. Mochten we een 2de krijgen, dan hopen we zeker weer dat ze bij ons langs wil komen

Lauren

Yvonne is super flexibel, op zondagavond stond ze direct voor ons klaar toen we thuis kwamen vanuit het ziekenhuis! Op een ontspannen manier heeft ze ons in de kraamperiode begeleid met praktische tips. Ze voelde goed aan waar we meer ondersteuning nodig hadden en communicatie was altijd duidelijk. Heel veel dank!

Samuel

Yvonne es maravillosa! Su dedicación y cuidado sobrepasaron todas mis expectativas. Siempre demostró profesionalismo, empatía y paciencia. Su conocimiento y habilidades nos ayudaron muchísimo durante este periodo. No puedo agradecer lo suficiente a Yvonne por su impacto positivo en nuestra familia. ¡Totalmente recomendada!

Rósie

Wij hebben fantastische kraamzorg gehad van Yvonne! Ze was erg behulpzaam en heeft superveel nuttige tips gegeven waar we nu nog steeds veel aan hebben; Wij zouden haar 100 procent aanbevelen!!

Zayn

Yvonne heeft ons als jong gezin een zachte landing gegeven. Doordat ze ook bij onze thuisbevalling was, vloeide de kraamzorg fijn over en was er een gedeelde ervaring om op terug te kijken. Yvonne is hands-on en zit boordevol tips en handige hacks, zoals het maken van je eigen kolfbeha. Lieve Yvonne, je was iedere ochtend een luisterend oor, Zayns eerste vriendin en een mentor voor ons in deze nieuwe fase van ons leven – dankjewel!

Odine

Wij hebben zo’n fijne week met Yvonne gehad! Ze was echt onderdeel van ons gezin. Ze was er niet alleen voor goede hulp en kundig advies maar ze was er ook voor onze zoon Jimmy wat tijdens zo’n eerste week heel fijn is; er is behoorlijk met de auto’s gespeeld 😉
Mocht er ooit nog een kindje komen, dan zullen we zeker weer Yvonne vragen!

Hazel

Wat een fijne kraamweek hebben wij gehad dankzij jou Yvonne! Heel fijn om zo’n nuchtere, behulpzame en gezellige kraamhulp in huis te hebben. We hebben veel gehad aan jouw tips voor praktische zaken, genoten van de verwennerij met ontbijtjes en lekkers en je hebt top begeleid met de borstvoeding! Ook was het super dat je onze dochter af en toe onder je hoede nam, en dat je vaak foto’s en filmpjes hebt gemaakt voor dierbare herinneringen van de eerste dagen. Gewoon top!

Aryan

Wij zijn erg blij dat wij Yvonne als kraamverzorgster hebben gehad! Ze heeft ons alles geleerd (aangezien het ons eerste kindje is) wat je in het begin moet weten. Daarnaast heeft ze ons echt goed geholpen met het huishouden, wat ik helemaal niet verwacht had. Verder ben ik zelf erg dankbaar dat ze mij zo goed geholpen heeft met borstvoeding geven en alles eromheen leren! Dankzij haar gaat borstvoeding nu erg goed en groeit onze baby heeel goed!

Jasmijn

Yvonne is een geweldige kraamhulp. Ze is een doorpakker en voelt tegelijkertijd de sfeer heel goed aan waardoor er meteen ontspanning ontstaat als ze er is. Ze heeft veel tips, heeft veel ervaring. Je zou haar gewoon altijd in huis willen hebben :).

Robert

Wij hebben een fantastische kraamweek gehad met Yvonne. We hadden niet voor meer kunnen wensen! Yvonne is niet alleen een geweldige kraamhulp die weet wat ze doet, ze is ook nog eens heel gezellig! Yvonne is van de natuurlijke aanpak en heeft heel veel tips voor het verzorgen van de baby en natuurlijke middeltjes pijntjes. Dit sprak ons erg aan. We kunnen Yvonne bij iedereen aanraden!